top of page

Waterpeil Indicator

De Waterpeil Indicator is een essentieel hulpmiddel voor het nauwkeurig meten van het waterniveau in regentonnen. Het elimineert het giswerk en maakt het onnodig om het deksel te verwijderen of een meetstok te gebruiken. Oorspronkelijk ontworpen voor de Prestige Water wandgemonteerde regenton, is het nu compatibel met een breed scala aan modellen.

De indicator heeft een heldere, stevige slang die het waterpeil zichtbaar maakt. De standaard 3/4" mannelijke BSP-aansluiting zorgt voor een eenvoudige installatie op regentonnen met een overeenkomstige vrouwelijke schroefdraad. Controleer voor aankoop of uw regenton een 3/4" BSP vrouwelijke draad heeft. Bij twijfel kunt u de BSP-maatgids raadplegen.

Bij de Waterpeil Indicator krijgt u bevestigingsmaterialen zoals een schroef, pijpklem, slangenklem en PTFE-tape voor lekdichte verbindingen. Let op: als de indicator op een tank zonder schroefdraadverbinding wordt gemonteerd, is er geen achtermoer inbegrepen.

De Waterpeil Indicator is verkrijgbaar in twee maten: een standaardlengte van 1,16 meter en een langere variant van 2 meter. Dit biedt flexibiliteit voor verschillende toepassingen, van huishoudelijke regentonnen tot grotere opslagtanks.

Outline 3.png
Outline 3.png
bottom of page