top of page

Verbindingsbuis

Optimaliseer uw regenwateropslag met deze koppelingsset, ontworpen om meerdere regentonnen te verbinden, waardoor u de capaciteit van uw systeem naar wens kunt uitbreiden.
 

Door regentonnen aan de bovenkant te koppelen, stroomt het overtollige water van de 'bron-regenton' over naar de volgende regenton. De eerste regenton vult zich, gevolgd door de tweede, de derde, enzovoort. In deze configuratie heeft elke regenton een eigen kraan nodig, omdat elke ton afzonderlijk functioneert en zijn eigen maximale waterniveau heeft.
 

Een andere methode om uw opslagcapaciteit te vergroten, is door de regentonnen aan de onderkant met elkaar te verbinden. Dit is doorgaans alleen mogelijk als de regenton een onderste schroefdraadaansluiting heeft. In dit geval functioneren de regentonnen als één enkel reservoir, waarbij het waterniveau in alle tonnen gelijktijdig stijgt en daalt, waardoor ze allemaal hetzelfde maximale waterniveau behouden.
 

Deze koppelingsset onderscheidt zich van de goedkopere koppelingskits die vaak worden aangeboden met een spiraalvormige zwarte slang. Onze set is vervaardigd met hoogwaardige materialen die een duurzame en efficiënte koppeling garanderen, waardoor u uw regenwateropslag kunt maximaliseren met de zekerheid van een betrouwbare verbinding tussen uw regentonnen.

Outline 3.png
Outline 3.png
bottom of page