top of page

Rome

De Rome Plantenbakken zijn ideale keuzes voor het creëren van prachtige plantendisplays in tuinen, terrassen of buitenruimtes. De Rome Plantenbak heeft een capaciteit van 180 liter en 500 liter. 

Met deze ruime afmetingen is er voldoende ruimte voor het kweken van een uitgebreide variëteit aan planten, bloemen en bomen. De afmetingen van de Rome 180L Plantenbak zijn: een hoogte van 66 cm, een bovenste diameter van 110 cm en een onderste diameter van 48 cm.
 
De Rome 500L Plantenbak heeft een hoogte van 87 cm, een bovenste diameter van 110 cm en een onderste diameter van 64 cm. De Rome Plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart (B), grijs (G), gewassen terracotta (WT), terracotta (T) en zandsteen (S).
 
Als je specifieke kleurwensen hebt, is het mogelijk om andere kleuropties aan te vragen. De plantenbakken worden niet verpakt geleverd, waardoor ze direct klaar zijn voor gebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en weerbestendig zijn, zodat ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.


Kenmerken
Capaciteit: 180 of 500 liter
Afmetingen 180L: Hoogte 66cm x diameter (boven) 74cm x (onder) 48cm
Afmetingen 500L: Hoogte 87cm x diameter (boven) 110cm x (onder) 64cm


Kleuropties

Zwart Graniet.jpg
Grijs.jpg
Zandkleur.jpg
Terracotta.jpg
Gewassen Terracotta.jpg
Outline 3.png
Outline 3.png
bottom of page