top of page

Madrid

De Madrid Plantenbakken zijn prachtige toevoegingen aan elke buitenruimte en bieden voldoende ruimte om een verscheidenheid aan planten te huisvesten. Met hun verschillende maten en capaciteiten, zijn ze perfect geschikt voor het creëren van levendige en sfeervolle tuin- en terrasomgevingen. De Madrid M Plantenbak heeft een capaciteit van 100 liter, terwijl de Madrid L Plantenbak verkrijgbaar is in zowel een 250 liter als een 450 liter capaciteit. Deze verschillende formaten bieden flexibiliteit bij het kiezen van de juiste grootte voor je specifieke plantbehoeften.

De afmetingen van de Madrid M Plantenbak zijn: een hoogte van 52 cm, een bovenste diameter van 60 cm en een onderste diameter van 37 cm. De Madrid L Plantenbak heeft een hoogte van 72 cm, een bovenste diameter van 80 cm en een onderste diameter van 48 cm. Voor de grootste variant, de Madrid XL Plantenbak van 450 liter, is de hoogte 90 cm, de bovenste diameter 100 cm en de onderste diameter 60 cm.

De Madrid Plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart (B), grijs (G), gewassen terracotta (WT), terracotta (T) en zandsteen (S). Als je specifieke kleurwensen hebt, is het mogelijk om andere kleuropties aan te vragen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en weerbestendig zijn, zodat ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.


Kenmerken
Capaciteit: 100, 250 of 450 liter
Afmetingen 100L: Hoogte 52cm x diameter (boven) 60cm x (onder) 37cm
Afmetingen 250L: Hoogte 72cm x diameter (boven) 80cm x (onder) 48cm
Afmetingen 450L: Hoogte 90cm x diameter (boven) 100cm x (onder) 60cm


Kleuropties

Zwart Graniet.jpg
Grijs.jpg
Zandkleur.jpg
Terracotta.jpg
Gewassen Terracotta.jpg
Prestige Water Logo
Prestige Water Logo
bottom of page