top of page

London Standaard

Deze standaard is ontworpen voor gebruik met de London regentonnen van 100 en 200 liter. De London regenton heeft een aftappunt aan de onderzijde, wat het mogelijk maakt om de capaciteit van de ton optimaal te benutten. Door de regenton op een verhoging te plaatsen, kan er gemakkelijk een gieter onder de kraan worden gezet voor het vullen, waardoor u de regenton tot de laatste druppel kunt benutten.

De standaard, vervaardigd uit robuust staal, is speciaal ontworpen om de 100L en 200L London regentonnen te dragen. Een beschermende poedercoating zorgt ervoor dat de standaard bestand is tegen de elementen. De installatie is eenvoudig en vereist een vlakke en stabiele ondergrond.

 

Specificaties:

Hoogte: 30cm

Gewicht: 5kg

Materiaal: Staal met poedercoating

In een standaard opstelling, met de London regenton direct op de grond, zorgt het gewicht van het water onder de kraan voor stabiliteit. Wanneer de regenton op een verhoging staat, kan deze gestabiliseerd worden met een enkele bevestiging. Deze dient door de bovenste rand van de regenton en in de muur erachter geboord te worden om de regenton te beveiligen tegen omvallen bij wind, vooral als deze leeg is. Het vereiste gat (6mm Ø) moet in het midden van de regenton geboord worden, ongeveer 25mm onder de bovenrand.

Prestige Water Logo
Prestige Water Logo
bottom of page