top of page

Athene

De Athene Plantenbak is een stijlvolle en praktische keuze voor elke tuin of buitenruimte. Met een capaciteit van 35 liter biedt deze plantenbak voldoende ruimte voor het kweken van bloemen, kruiden of kleine planten.

Met afmetingen van 50 cm in hoogte, een nek diameter van 32 cm en een buik diameter van 40 cm, heeft deze plantenbak een mooie balans tussen grootte en compactheid. Het is groot genoeg om een indrukwekkende display te creëren, maar toch compact genoeg om in verschillende buitenruimtes te passen.

De Athene Plantenbak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de elementen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat de plantenbak lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Of je nu een kleine tuin, balkon of terras hebt, de Athene Plantenbak voegt een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Met zijn strakke en klassieke ontwerp past het goed bij verschillende tuinstijlen en geeft het een verfijnde uitstraling aan je plantenarrangementen.


Kenmerken
Capaciteit: 35 liter
Afmetingen: Hoogte 50cm x diameter (boven) 32cm x (onder) 40cm


Kleuropties

Zwart Graniet.jpg
Grijs.jpg
Zandkleur.jpg
Terracotta.jpg
Outline 3.png
Outline 3.png
bottom of page